Pony Power voor Kids:

Dit is een unieke sociale vaardigheidstraining voor  kinderen van 6 - 11 jaar.


Pony Power Kids Club:

DOEN - ERVAREN - LEREN 

Na deelname van de cursus Pony Power voor Kids, krijgt je kind toegang tot de unieke Pony Power Kids Club. Dit is een jaarabonnement waarbij je kind de mogelijkheid krijgt zich verder te ontwikkelen aan de hand van actuele thema’s gedurende 6 verschillende momenten van 2 uur. 

Er worden gedurende het jaar diverse momenten aangeboden waarop je kind zich kan inschrijven. Deze cursus biedt meer diepgang en laat kinderen hun  grenzen weer verleggen.


Werkboek

Bij de cursus "Pony Power Club" hoort ook een uniek werkboek. Elk deelnemend kind ontvangt bij aanvang van de cursus een eigen werkboek, hierin staan theorie en oefeningen welke deels tijdens de cursus behandeld worden, echter ook oefeningen om thuis met ouders, broertjes/zusjes of anderen te doen. De kracht van de cursus zit hem mede in de samenwerking ouders-kinderen-coach. Zo wordt het geleerde ook direct toegepast in het dagelijks leven en blijft het niet iets van "1 keer in de week"! 


Uw kind aanmelden voor de volgende cursus of informatiemiddag? Klik hier voor de agenda  en lees wanneer de eerstvolgende cursus of informatiedag start. 

Voor meer informatie of overige vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier of stuur een e-mail naar info@EquiKiddo.nl.