MoJo = Motivation & Joy

Via deze pagina kunt u de ontwikkelingen van Mojo volgen.


Mojo (stamboomnaam is 'Wild Wizley Jelängerjelieber') is geboren op zondag 19 juli 2020 samen met zijn 4 broertjes en 5 zusjes.

 

De moeder van Mojo:

Satisfy Girly Jelängerjelieber (Nederlands Kampioen, Nederlands jeugdkampioen & Jeugdwinner 2016))

 

De vader van Mojo:

Bauke van het Hoogveen (Nederlands jeugdkampioen, winner Nederland 2015. Belgisch kampioen, Luxemburgs Jeugdkampioen, Benelux juniorkampioen & winner Luxemburg).

 

Woensdag 29 juli 2020, Mojo 10 dagen oud.

Alles gaat gelukkig goed, buikjes vol en weegt al over 1 kg.

 

Zondag 2 augustus 2020 ,Mojo 14 dagen oud.

Drink en groeit goed, Mojo gaat ook al een beetje door de werpkist scharrelen en ligt op de snuffel mat.

 

Zondag 9 augustus 2020, Mojo 3 weken oud.

Vandaag hebben we voor het eerst met onze lieve, prachtige Mojo mogen knuffelen, deze dag kreeg Mojo en zijn broers en zusjes ook voor het eerst brokjes (Mojo draagt een bruin bandje). 

 

Vrijdag 21 Augustus 2020, Mojo 33 dagen oud.

Lekker buiten in de speelweide.

 

Woensdag 26 augustus 2020, Mojo 38 dagen oud.

Mojo is vandaag gechipt.

 

Zondag 30 augustus 2020, Mojo 6 weken oud.

Vandaag mochten we voor de tweede keer knuffelen met onze lieve en prachtige Mojo.

 

Maandag 7 september 2020, Mojo 7 weken oud.

Heerlijk spelen in de puppy ren, het gaat super goed met Mojo, hij is inmiddels gechipt, ingeënt en onderzocht door de dierenarts alles was helemaal perfect.

 

Donderdag 10 september 2020, Mojo 7,5 week oud.

Vandaag is Mojo door de raad van beheer nagekeken, gewogen, gangwerken en gedrag (vrij en ondernemend) gecontroleerd. Alles prima in orde!

 

Zondag 13 september 2020, Mojo 8 weken oud.

Mojo mag eindelijk mee naar huis! Als eerste werd alle papierwerk met samen de fokker ingevuld en getekend. Daarna werd Mojo nog eventjes gewogen, hij woog 8,4 kg.

 

Zondag 14 september 2020, Mojo 8 weken oud.

Het gaat super goed met Mojo, hij geniet van alle aandacht die hij krijgt, loopt nu al super goed mee met aan de riem en hij is zo ontzettend lief!

 

Donderdag 17 september 2020, Mojo 8 weken oud.

Omdat Mojo niet lang mag lopen (de weken dat Mojo oud is staat gelijk aan de minuten die hij in 1 keer maximaal mag lopen, dus 8 weken is 8 minuten lopen). Hierdoor nemen we Mojo vaak mee in zijn eigen bolderkar. Dit doen we zodat hij dan overal indrukken op kan doen en goed kan socialiseren.

 

Zaterdag 19 september, Mojo bijna 9 weken oud.

Mojo geniet er ontzettend van om in de ballenbak te spelen en de ballen kapot te bijten.

 

Zondag 20 september 2020, Mojo 9 weken.

Foto-shoot van Mojo laten maken in het Mastos.

 

Maandag 21 september 2020, Mojo 9 weken oud.

Mojo krijgt zijn tweede inenting en wordt gelijk gecontroleerd door de dierenarts. Mojo gedroeg zich perfect en gaf geen kick bij de inenting. Alles was helemaal tiptop in orde en hij was netjes gegroeid (woog 10,2 kg). 

 

Zaterdag 26 september 2020, Mojo 9 weken.

Eerste les bij puppy-cursus. Onze groep bestaat uit 3 puppy’s (Dex, Gijsje & Mojo), Mojo is de jongste van de 3 en is nu al de grootste van het stel.

 

Vrijdag 2 oktober 2020, Mojo 10,5 week oud.

Vanochtend onze knappe beer eventjes wezen wegen, Mojo weegt nu alweer 13,6 kg, dat betekend dat hij in 2,5 week 5,2 kg is gegroeid!

 

Zaterdag 3 oktober 2020, Mojo bijna 11 weken oud.

Vanochtend de tweede les van de puppy-cursus gehad, wat doet Mojo toch zijn best. Er zijn veel dingen in de omgeving waar door hij afgeleid kan worden maar hij doet toch echt zijn best om de opdrachten goed uit te voeren, daar ben ik toch echt best wel erg tros op. Vandaag mochten de puppy’s voor het eerst eventjes met elkaar spelen, alleen met Gijsje want Dex was er deze keer niet bij.

 

Vrijdag 9 oktober 2020, Mojo11,5 week oud.

Omdat Mojo ontzettend veel water dronk ben ik vandaag naar Novivit gereden om advies in te winnen over vers vlees voeren. Vanaf vandaag gaat Mojo over van de brokken naar vers vlees, kijken of zijn drink gedrag verbetert.

 

Woensdag 14 oktober 2020, Mojo 12 weken oud.

Vandaag de 12 weken inenting gekregen, het ging weer super goed, groeit nog steeds netjes en weegt nu 17,3 kg.

 

Donderdag 15 oktober 2020, Mojo 12,5 week oud.

Eindelijk is mijn trimtafel binnen! Deze had ik 11 augustus besteld maar zat een erg lange levertijd op. Nu kan Mojo (voor mij) makkelijker geblazen en geborsteld worden.

 

Vrijdag 16 oktober 2020, Mojo 12,5 week oud.

Vandaag heeft Mojo voor het eerst kennis gemaakt met onze co-coaches Kyra, Fleur & Indji. Ze waren heel vriendelijk naar elkaar. Kayra en Indji kregen zelfs een lik van Mojo!

 

Zaterdag 17 oktober 2020, Mojo bijna 13 weken oud.

Vierde les puppy-cursus, wat is het toch fijn en leuk om te zien dat het zo ontzettend goed met Mojo gaat. Hij is zo ontzettend lief en luistert goed zeker voor een puppy, eventjes een trots momentje. Aan het einde van de les mochten de pupjes weer eventjes met elkaar spelen, altijd een geweldig moment voor puppy's en baasjes.

 

Woensdag 21 oktober 2020, Mojo 13,5 week oud.

Mojo is vandaag heerlijk in bad geweest en daarna droog geblazen. We hebben hem vandaag ook eventjes gewogen en zijn gewicht is nu 21,5 kg.

 

Donderdag 22 oktober 2020, Mojo 13,5 week oud.

Vandaag op socialisatie-pad geweest met Mojo bij Intratuin in Halsteren. Mojo deed het bijzonder goed, reageerde rustig op alle geluiden en bewegende attributen. Hij vind alle mensen en kinderen geweldig en komt heel graag een aaitje halen wanneer mensen hem roepen.

Zaterdag 24 oktober, Mojo bijna 14 weken oud.

Om lekker met alles en iedereen te socialiseren zijn we vandaag lekker in het centrum gaan lopen en via de kinderboerderij weer terug. Van Mojo had de wandeling nog veel langer mogen duren, hij geniet er zo van om buiten te zijn. We hebben hem vandaag ook eventjes gewogen en zijn gewicht is nu 22,8 kg.

Zondag 25 oktober, Mojo 14 weken oud.

Samen met Mojo genieten van de herfst en de hierbij horende prachtige kleuren. Tijdens de wandelingen die we maken, laten we Mojo altijd kennis met verschillende honden, dit is heel goed voor het socialiseren.

 

Zaterdag 31 oktober 2020, Mojo bijna 15 weken oud.

Mojo is voor het eerst naar het strand geweest. Hij vond het fantastisch, helaas was het erg stil (is minder goed voor de socialisatie) maar hij is weer een ervaring rijker.

 

Maandag 2 november 2020, Mojo 15 weken oud.

Het is vandaag de eerste maandag van de maand, de dag dat ze de sirenes testen. Helaas waren we te laat met de camera maar Mojo loeit gezellig mee.

 

Dinsdag 3 november 2020, Mojo 15 weken oud.

Vandaag zijn we eventjes wezen wegen bij de dierenarts, Mojo groeit keurig hij weegt nu 25 kg. Mojo heeft vandaag ook zijn eerste tandje verloren, kleine hondjes worden groot.

Zondag 8 november 2020, Mojo 16 weken oud.

Het was prachtig weer hierdoor zijn we met Mojo naar het bos gegaan. Hier kan hij weer nieuwe indrukken opdoen.

Dit was in het Mastbos, met 9 weken hadden we op dezelfde plek de fotoshoot gehouden. Zo leuk om het verschil van 7 weken te zien.


Zaterdag 14 november 2020, Mojo bijna 17 weken oud.

Sinterklaas komt vandaag samen met zijn Pieten en Ozosnel aan in Nederland, Mojo zit er al helemaal klaar voor, onze hulp-beren-Piet.Dinsdag 17 november 2020, Mojo 17 weken oud.

Vandaag weer eventjes langs de dierenarts geweest om Mojo te wegen, hij weegt nu 29.8 kg.


Dinsdag 17 november 2020, Mojo 17 weken oud.

Vandaag heb ik het logo van EquiKiddo onderhanden genomen en aangepast.

Vanaf vandaag staat Mojo ook op het logo, ben erg trots resultaat.